راهنمای خرید توری سرندی، به معرفی اقسام توری سرندی همراه با لیست قیمت توری سرندی (پرسی) و کاربرد آن می پردازد.
لازم است که پیش از اقدام به خرید، اطلاعات همه جانبه ای در مورد کالای مد نظر، قیمت و کیفیت آن، نوع و ویژگی های اقسام آن، کاربرد و شیوه استفاده از آن به دست بیاورید و به وضوح بدانید که هدفتان از خرید آن چیست و دقیقا چه کاربردی را از آن انتظار دارید.
پس برای تهیه توری سرندی نیز پیش از خرید، مراجعه به وب سایت هایی که راهنمای خرید توری سرندی و همراه با قیمت های آن را ارائه می دهند، می تواند کمک به سزایی در رضایت شما از خریدتان، داشته باشد.
توری سرندی، نوعی از توری های مفتولی با ساختار بافت هستند ساختار موج دار مفتول های به کار رفته در تار و پود این توری ها، ساختاری محکم تر به آن می بخشد از تابیده شدن مفتول ها ساختارهای منفذ مانند به نا چشمه تشکیل می شود که برای ثابت ماندن شکل چشمه ها و مستحکم تر شدن توری، مفتول های موج دار، پس از آنکه در هم تنیده شدند، در نقاط اتصال، به یکدیگر جوش داده می شوند.
بر اساس راهنمای خرید توری سرندی این توری ها بر اساس ضخامت مفتول، شکل و اندازه چشمه ها و نوع مفتول به کار رفته در ساخت آن، اقسام مختلفی دارد که با خصوصیات متفاوت برای استفاده در مصارف گوناگون مناسب هستند.
توری های سرندی برای غربال کردن کاربرد دارد. این توری ها برای به کارگیری در انواع مشاغل و صنایع مانند پژوهشگاه های تحقیقاتی، علوم پزشکی، صنایع مواد غذایی، شهرسازی و معماری و … تولید می شوند.
انواع توری های سرندی که تولید و در بازار عرضه می گردد، جنس مفتولی متفاوت، چشمه های گوناگون و سایز مختلف دارند.
شکل ۱: توری سرندی برای غربال کردن مواد مختلف در مشاغل گوناگون کاربرد دارد
در فهرست راهنمای خرید توری سرندی، ذکر شده است که مفتول های گالوانیزه و مفتول های سیاه، از معمول ترین نوع مفتول هایی است که در تولید توری سرندی به کار گرفته می شود. اما به جز این دو، توری های سرندی از جنس نیکل، مس، آلومینیوم، استیل و … نیز تولید می شود.
اخیرا علاوه بر توری سرندی فلزی، نوع پلاستیکی آن نیز از مواد اولیه مختلف، تولید می شود و از این جمله می توان به انواع پی. وی. سی، پلی اتیلن و نایلون و… اشاره نمود.
در راهنمای خرید توری سرندی شیوه فروش ابعاد و اندازه های مختلف توری های سرندی به صورت قطعات جداگانه، یا به صورت رولی و یا در قالب ورقه های توری، عنوان گردیده است.
با توجه به مصرف این توری ها و بسته به اینکه در چه صنعتی و برای غربال کردن چه موادی قرار است به کار گرفته شود، خریداران می توانند توری مورد نظر خود را، بر مبنای جنس، نوع و اندازه چشمه ها خریداری کنند.
در میان انواع توری های سرندی، نوع گالوانیزه آن بیشترین استحکام و مقاومت را دارد، البته قیمت این نوع توری ارزان بوده و طبق توصیه راهنمای خرید توری سرندی، برای محیط های مرطوب و یا صنایعی که با آب به خصوص آب شور، سر و کار دارند مناسب است؛ زیرا توری سرندی گالوانیزه در برابر اکسید شدن، مقاومت است.
شکل ۲: معرفی انواع توری سرندی در راهنمای خرید توری سرندی
راهنمای خرید توری سرندی، هزینه های شما را کاهش می دهد.
شاید بسیاری تصور می کنند که یک خرید خوب، به معنای گرفتن با کیفیت ترین کالا است. البته اغلب مردم نیز خرید خوب را، خریدی می دانند که پول کمتری برای جنس مد نظر بپردازند، اما در حقیقت خرید خوب و هوشمندانه، به معنی این است که بهترین کالایی که بهترین کاربرد را برای آنچه خریدار در نظر دارد، ارائه دهد.
مثلا شاید توری سرندی گالوانیزه مقاوم ترین نوع توری سرندی باشد اما اگر برای کار شما مناسب نباشد، عملا هزینه ای که کرده اید، به هدر رفته است و یا اگر برای صرفه جویی، توری سرندی قیمت پایین اما نامرغوب و نامناسب برای کارتان را تهیه کنید هم باز متضرر شده اید زیرا هم به کارتان نمی آید و هم به خاطر کیفیت بد، خیلی زود به درد نخور خواهد شد و شما مجبور می شوید هزینه ای مضاعف و بیشتر برای خرید دوباره و یا تعمیرات احتمالی متحمل شوید.
پس صرفه جویی حقیقی یعنی انتخاب بهترین نوع توری سرندی که کار شما را راه بیندازد و قیمت مناسبی نیز داشته باشد. راهنمای خرید توری سرندی به شما توصیه می کند، ابتدا تمام ویژگی های مربوط به انواع این توری ها را تحقیق و بررسی کرده و سپس برای انتخاب بهترین گزینه اقدام نمایید.
شکل ۳: توری سرندی