قیمت روز پروفیل درب و پنجره

پروفیل پنجره در میان انواع مصالح کاربردی ساختمان، جایگاه ویژه ای دارد. پروفیل درب و پنجره عایق‌های خوبی برای گرما و حتی صدا هستند. میزان عایق بودن این پروفایل ها با توجه به تعداد حفره های موجود در آن ها که ارتباط مستقیمی با یکدیگر دارند، مشخص می شود. پروفیل در و پنجره قابلیت جوشکاری و سوراخکاری نیز دارند.

امروزه به دلیل افزایش آلودگی صوتی از پنجره‌های دوجداره بیشتر از پنجره‌های معمولی استفاده می‌شود؛ به همین دلیل استفاده از پروفیل درب و پنجره امروزه مورد استقبال بیشتری قرار گرفته است. به طور کلی می‌توان گفت که پروفیل‌های درب و پنجره آلومینیومی قیمت بالاتری نسبت به پروفیل‌های درب و پنجره غیرفلزی دارند. پروفیل‌ معمولا با شاخه‌های 12 متری یا 6 متری تولید و به فروش می‌رسند. وزن این نوع پروفیل بسته به طرح و ضخامت آن متفاوت است.

برای دریافت قیمت پروفیل درب و پنچره با ما تماس بگیرید

قیمت پروفیل در و پنجره

 کاربردهای متنوع پروفیل در و پنجره در ساخت و سازها موجب شده است که برآورد قیمت پروفیل درب و پنجره در اولین مرحله بسیار حائز اهمیت باشد. به طور کلی باید در نظر داشته باشید که یکی از مهم‌ترین عوامل موثر بر قیمت این پروفیل‌ها، کیفیت متریال و مواد به کار رفته در ساخت آن‌ها است.

همچنین در نظر داشته باشید با توجه به افزایش مواد اولیه و هزینه‌های حمل و نقل، شاهد افزایش قیمت پروفیل در و پنجره در بازار خواهیم بود.

از جمله عوامل تاثیرگذار قیمت پروفیل‌ها، وضعیت فعلی بازار ارز است. اگر قیمت ارز در حال افزایش باشد، می‌توانید انتظار افزایش قیمت پروفایل‌های پنجره را در این زمان داشته باشید. در حال حاضر شرکت‌های زیادی به عنوان تولیدکنندگان معتبر این پروفایل‌ها، خدمات مربوط به پروفایل درب و پنجره را ارائه می‌کنند. برای مشاهده نوسانات قیمت روز پروفیل درب و پنجره در روزهای اخیر و بررسی افزایش و کاهش قیمت می‌توانید به جدول قیمت هر محصول مراجعه کنید.

 انواع پروفیل درب و پنجره

 تنوع در پروفیل در و پنجره باعث تغییر ظاهر و افزایش سطح کیفی ساختمان می‌شود. عایق‌بندی در و پنجره با استفاده از پروفیل باکیفیت نقش بسیار مهمی دارد. این مسئله از نفوذ گرد و غبار و رطوبت و همچنین نفوذ صدا جلوگیری می‌کند. پروفیل های درب و پنجره معمولا از ورق داغ یا ورق روغنی ساخته می‌شوند.

انواع مختلف پروفیل درب و پنجره، تصویر برخی از پروفیل های درب و پنجره، پروفیل‌های درب و پنجره بر اساس سایزی که دارند به دسته‌بندی مختلفی تقسیم می‌شوند.

پروفیل در و پنجره انواع مختلفی دارد که با توجه به نیاز هر پروژه تعیین می‌شود. اولین مشخصه‌ای که برای تمامی پروفیل‌های پنجره باید بررسی شود عایق بودن محصول است. وظیفه اصلی پنجره‌ها ایجاد عایق صوتی و حرارتی ساختمان است.

از جمله پروفیل درب و پنجره می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

-پروفیل‌های UPVC ، PVC ( کامپوزیتی )

-پروفیل فریم

-پروفیل لنگه

-پروفیل میانی

-پروفیل لنگه دری

-پروفیل نوع پانل

-پروفیل میانی متحرک

-پروفیل لوله و اتصال لوله

-پروفیل‌های فولادی

-پروفیل‌های چوبی

-پروفیل‌های آلومینیومی

-پروفیل‌ آهن

-پروفیل ناودانی

-پروفیل نبشی

-پروفیل چهارچوبی

پروفیل درب و پنجره که به پروفیل درب ورق نیز معروف است از ورق‌هایی با مواد مختلف ساخته می‌شود. پروفیل‌های در و پنجره گالوانیزه، آلومینیوم، آهنی، مشکی و ... از رایج ترین انواع این محصولات هستند.

 مشخصات فنی پروفیل درب و پنجره

 با گذشت زمان، پنجره‌ها از نظر شکل، اندازه و مکان دست‌خوش تغییرات زیادی شده‌اند. پروفیل در و پنجره دارای دو ویژگی شیمیایی و فیزیکی است. مشخصات شیمیایی شامل جنس پروفیل در و پنجره است که به 5 گروه فولادی، پی وی سی و یو پی وی سی، آلومینیومی، کامپوزیت و چوبی تقسیم می‌شود.

مشخصات فیزیکی شامل سطح مقطع است که بر اساس این مشخصه، نام پروفیل‌ها مشخص می‌گردد. این پروفیل‌ها در دو گروه شامل پروفیل فریم فرانسوی ساده و بسته شامل پروفیل درب و پنجره سپر 507، لنگه درب 508 و ... دسته‌بندی می‌شوند.

موارد مصرف پروفیل های درب و پنجره

 استفاده از پروفیل درب و پنجره تا حدودی در نام این محصول مشخص شده است. ساخت قاب پنجره از ورق‌های شیشه‌ای یا آهنی، چهارچوب درب اتاق، چهارچوب درب منزل و درب شیشه‌ای تک دست از جمله کاربردهای پروفیل‌ها می‌باشد. تولید محصول نهایی پروفیل درب و پنجره با توجه به تنوع مواد این محصول نیاز به تجربه خاصی دارد.

استفاده از پروفیل در ساخت و ساز

همان‌طور که از نام آن پیداست از پروفیل‌های ساختمانی در صنعت ساختمان‌سازی و برای درب و پنجره‌ها استفاده می‌شود. پروفیل‌های ساختمانی انواع مختلفی دارند که به نام‌های پروفیل نورد گرم، پروفیل نورد سرد و پروفیل کامپوزیت مشهور هستند. استفاده از پروفیل‌های گرم، سرد و کامپوزیت متفاوت است. نورد سرد معمولاً برای کارهای ساختمانی سبک از جمله تیرچه‌ها، تیرهای سقف معلق و چارچوب درها استفاده می‌شود.

استفاده از پروفیل در صنعت

پروفیل‌های صنعتی در صنایع سنگین مانند صنعت نظامی و خودروسازی استفاده می‌شود. از این رو پروفیل‌ها به قطعات صنعتی نیز معروف و مشهور هستند و دارای ویژگی‌های الکتریکی و مکانیکی خاصی هستند. پروفیل‌های صنعتی معمولاً همراه با پروفیل‌های نورد سرد و گرم تولید می‌شوند. دلیل محبوبیت پروفیل‌های کامپوزیت در صنایع سنگین، دوام و مقاومت آنها در برابر ضربه و لرزش است.

این محصول در صنعت ساختمان‌سازی، ستون مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین در خودروسازی، لوازم خانگی و غیره نیز این محصول کاربرد فراوانی دارد.

جدول وزن انواع پروفیل‌ها، لیست جدول وزن انواع پروفیل درب و پنجره، جدول نمایش وزن پروفیل درب و پنجره و پروفیل نبشی

استفاده از پروفیل های گالوانیزه

استفاده از پروفیل‌های گالوانیزه به دلیل دوام و ماندگاری و مقاومت بالا در صنعت درب و پنجره محبوب می‌باشند. این پروفیل‌ها به دلیل استحکامی که دارند در از بین رفتن پیچ درها و پنجره‌ها، باز کردن دهانه‌های در و پنجره‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در برج‌های بلند و ساختمان‌های مسکونی و اداری بلند مرتبه استفاده از این نوع پروفیل‌ها به خوبی قابل مشاهده است. زیرا در ساختمان‌های بلند، باد با شدت بیشتری می‌وزد و می‌تواند فشار زیادی به پنجره‌ها وارد کند. از طرفی طبقات پایین نیز در حالت کمبود هوا به سر می‌برند. در نتیجه پروفیل‌های گالوانیزه به دلیل استحکام بالا و ضخامت کافی بهترین گزینه برای درب و پنجره در برج‌ها می‌باشند.

نحوه خرید پروفیل درب و پنجره فلزی

 برای خرید محصول پروفیل پنجره مناسب باید به نوع سازنده، نوع پروفیل، قیمت روز پروفیل توجه کنید. انتخاب نحوه کارایی مناسب می‌تواند در این زمینه به شما کمک کند. برای اطلاع از قیمت پروفیل در و پنجره و سایر پروفیل‌ها می‌توانید به صنایع فولاد توفیقی مراجعه کنید و از لیست قیمت پروفیل درب و پنجره آگاه شوید.

در نظر داشته باشید هنگام خرید یکی از آنها باید به نکات زیادی توجه کرد. این نوع پروفیل‌ها را از یک مرکز معتبر تهیه و خریداری کنید. تهیه مدل مورد نیاز بر اساس نیاز شما، به تحقیق و مطالعه زیادی نیاز دارد، بنابراین مشاوران این مجموعه شما را در جهت خرید موفق یاری می‌کنند.

پروفیل درب و پنجره یک محصول کاربردی در زندگی امروز ما است و شما می‌توانید با استفاده از مدل‌ها و ساختارهای مختلف این محصول فوق‌العاده فعالیت‌های مختلفی را انجام دهید. جالب است بدانید که در حال حاضر مدل‌های زیادی از این محصول جالب در طرح‌ها و ساختارهای مختلف در بازارهای داخلی ایران وجود دارد و هر کدام از این مدل‌ها دارای یک سری ویژگی‌های خاص هستند.

پروفیل‌های در و پنجره ممکن است مواد مختلفی داشته باشند. به طور کلی استفاده از این محصول به دلیل مقاومت بسیار بالا و طرح‌ها و رنگ‌های متفاوت بسیار محبوب شده است. البته نباید بدون نظر متخصص به دنبال خرید و استفاده از این محصول باشید.

 یکی از مهمترین نکات مجموعه ما رضایت شما خریداران گرامی می‌باشد. برای اینکه مشکلی در حمل و نقل به وجود نیاید از مشتریان گرامی تقاضا داریم در زمان تعیین شده در محل تحویل حضور یافته، ابعاد، ضخامت، ظاهر محموله را بررسی و در صورت ارسال کالا را برگشت نمایند.

درباره خرید پروفیل درب و پنجره

 همان‌طور که اشاره کردیم از گروهی از پروفیل‌ها برای ساخت در و پنجره و چهارچوب استفاده می‌شود که در بازار به پروفیل در و پنجره معروف است. به عبارت دیگر به قسمت توخالی ساخته شده از فلز یا غیر فلز که برای چارچوب در و پنجره استفاده می‌شود، پروفیل در و پنجره می‌گویند.

به نظر می‌رسد یکی از انواع پروفیل‌های مورد استفاده در ساختمان‌سازی، پروفیل پنجره می‌باشد که علاوه بر زیبا جلوه دادن ساختمان باعث استحکام بیشتر آنها می‌شود. در این مقاله به بررسی پروفیل درب و پنجره، کاربرد، انواع پروفیل‌ها، قیمت روز پروفیل در و پنجره پرداخته شده است.

۵/۵ - (۳ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *