قیمت پروفیل Z (زد) در انواع ضخامت

از آنجا که پروفیل فولادی در ساختمان‌سازی کاربرد گسترده‌ای دارد، آن‌ها را در اشکال متفاوتی می‌سازند. اشکال متفاوت سبب می‌شود با محل کاربری و نیاز معماران تناسب ایجاد شود. یکی از انواع پروفیل‌های باز پروفیل z یا همان پروفیل زد(یا قوطی زد) است که به شیوه نورد سرد تولید می‌شود و اغلب در ساخت سوله(در بین بسیاری از خریداران و فروشندگان به اسم پروفیل زد سوله معروف است)، سالن‌ها و انبارهای بزرگ صنعتی کاربرد دارد.
قیمت پروفیل z به وزن آن بستگی دارد و ورن پروفیل z با ضخامت ورق(اغلب 2.5 تا 3.5) و ارتفاع جان پروفیل زد(z16، z18، z20،z22) و البته طول آن تغییر می‌کند. برای نمونه کاربرد پروفیل z برای چارچوب‌ درهای چوبی، ام‌دی‌اف و قاب دور پنجره در نمای بیرونی ساختمان است. همچنین این پروفیل به همراه پروفیل U شکل، معروف به پروفیل‌های ضد رطوبت هستند.
در صورت نیاز به مشاوره یا خرید پروفیل زد با قیمت درب کارخانه و یا استعلام قیمت روز پروفیل z سوله در انواع ضخامت و طول سفارشی با واحد فروش ما در گروه فولادی توفیقی تماس بگیرید.

 

پر فروشترین محصولات صنایع فولاد توفیقی

خرید پروفیل ارزان و باکیفیت از کارخانه فولاد توفیقی

پروفیل

دریافت قیمت انواع قوطی پروفیل سبک از صنایع فولاد توفیقی

قوطی پروفیل سبک

خرید قوطی سایز 2*2 از صنایع فولاد توفیقی

قوطی 2*2

پروفیل 4*8 برای ساخت درب و پنجره به کار می‌رود

قوطی 8*4

خرید قوطی 3*3 از فولاد توفیقی

قوطی 3*3

قیمت قوطی پروفیلz امروز

صنایع فولاد توفیقی تسهیلاتی را برای مشتریان عزیز فراهم کرده است که از طریق آن می‌توانید به لیست قیمت پروفیلZ دسترسی کامل داشته باشید، نرخ روز پروفیل زد به صورت روزانه توسط کارشناسان ما بر اساس فاکتورهای قیمت‌دهی به‌روزرسانی شده و بر روی وبسایت قرار می‌گیرد. این امر کمک می‌کند تا از تغییرات قیمتی این محصول در هر لحظه باخبر شوید.

قيمت پروفيل زد رنگي

یکی از انواع پروفیل زد نمونه رنگی آن می‌باشد، قیمت پروفیل زد رنگی پس تعیین نرخ نمونه اولیه یا پروفیل سیاه(پروفیلی که پس از تولید پوششی ندارد) و با توجه به هزینه رنگکاری(پوشش رنگی) تثبیت و سپس بر روی کانال قیمتی قرار می‌گیرد، در این صورت به آسانی می‌توانید به وبسایت مراجعه نموده و قیمت‌ها را مشاهده کنید.

پروفیل Z چیست و چگونه ساخته می‌شود؟

پروفیل Z شکل اغلب به عنوان جزئی باربر و وسیله اتصال در ساخت‌وسازهای صنعتی، ساختمان‌های اسکلت فلزی، فولادی، صنعت حمل‌ونقل و خودرو، صنعت برق و الکترونیک کاربرد دارد. از کاربردهای دیگر این پروفیل می‌توان به پوشش سقف سالن‌های بزرگ یا کارگاه‌ها، ایستگاه‌های سوخت‌رسانی، ایستگاه‌های اتوبوس، سالن‌های ورزشی، ترن و مصارف صنعتی مشابه اشاره کرد.

پروفیل‌های Z رایج که در بازار داخلی یافت می‌شوند تنها از یک شکل و یک اندازه استاندارد برخوردارند. تنوع این ‌محصولات بیشتر در تنوع اندازه‌های این پروفیل است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. بنابراین در قیمت‌گذاری پروفیل Z ضخامت ورق خام استفاده شده در ساخت پروفیل اهمیت دارد.

پروفیل ساختمانی Z مثل سایر محصولات فولادی ساختمانی به روش شکل‌دهی انواع ورق‌ها تولید می‌شود. این محصول گاهی از ورق سیاه ساخته می‌شود که ضخامت پایینی دارد؛ سپس در کارگاه‌های گالوانیزه گرم، سازه را پوشش‌دهی می‌کنند. برخی مواقع نیز پروفیل Z از ورق گالوانیزه و توسط دستگاه قالب تولید می‌شود. در هر دو حالت استانداردهای تولید پروفیل Z همانند محصولات فولادی ساختمانی دیگر، بر اساس جدول اشتال است.

پروفیل Z شکل بر اساس استاندارد آهن از ورق گرم نورد دیده طبق استاندارد ملی ایران به شماره 3694 و یا براساس استاندارد ورق روغنی نوردیده مطابق با استاندارد ملی ایران به شماره 5722 تولید می‌شود و شکل‌دهی آن‌ها با روش سرد است.

مشخصات فنی پروفیل Z شکل

همانطور که ‌پیش‌تر ذکر شد، تفاوت‌های پروفیل Z شکل به ضخامت ورق و سایز این پروفیل وابسته است. بر اساس تعریف مرسوم اجزاء پروفیل Z، لبه‌های این محصول را بال درنظر بگیرید و مابین آن را جان پروفیل بنامید. برای تعریف اندازه پروفیل پشت تا پشت دو بال که با جان پروفیل برابر است را اندازه پروفیل Z درنظر بگیرید. در بازار اندازه‌های رایج این پروفیل شامل پروفیل Z22، پروفیل Z20، پروفیل Z18 است. اندازه‌های دیگر این سازه نیز می‌تواند بنا به خواست و نیاز مشتری تولید شود و تولیدکنندگان بر اساس استانداردهای مربوطه اقدام به ساخت پروفیل درخواستی می‌کنند.

بال یا لبه پروفیل Z شکل متشکل از دو بخش است. تولید این بخش بر اساس استاندارد، در اندازه‌های 2.5 در 5 سانتی‌متر درنظر گرفته می‌شود. این میزان در همه اندازه‌های پروفیل‌ها ثابت است. اما در طراحی‌های ویژه می‌تواند ابعاد دیگری نیز اعمال شود. در اینجا لازم به ذکر است که پروفیل‌های واردانی مثل پروفیل چینی، در اندازه‌های بال‌ها و لبه‌های پروفیل Z با پروفیل Z شکل تولید داخلی تفاوت دارد. برای مثال پروفیل‌های ساخت کشور چین در بازار دارای لبه 3*5 یا 4*5 هستند.

نحوه سوراخ کاری

مشخصه دیگر پروفیل Z، سوراخکاری یا پانچ لوبیایی شکل بر روی آن‌ها است. استانداردها برای اندازه پانچ‌ها نیز در جدول اشتال آورده شده است. پانچ‌های موجود در این پروفیل به منظور امکان حرکت و تنظیم نمودن آن ایجاد می‌شود. همچنین می توانید نحوه تولید پروفیل Z را در مقاله اختصاصی دیگری که برای شما تهیه و گردآوری کرده ایم مطالعه فرمایید.

گاهی در تولید این محصول می‌توانند در زاویه بین دو بخش بال پروفیل نیز تفاوت ایجاد کنند. اصولا این پروفیل‌ها در بازار در حالت 90 درجه هستند. اما برای موارد استفاده خاصی زاویه بین دو بخش در لبه پروفیل، به صورت زاویه منفرجه یا باز طراحی می‌شود. در حالت کلی برای قیمت‌ پروفیل z به مراحل ساخت این محصول توجه می‌شود. علاوه بر آن اندازه‌های پروفیل و کارخانه تولیدکننده نیز نقش مهمی دارند. در صورتی که کاربران نیاز به اندازه‌عای خاصی از این محصول داشته باشند، قیمت‌گذاری پروفیل‌ها نیز متفاوت خواهد شد.

نحوه سفارش پروفیل z

برای سفارش این محصول کافیست به وبسایت و جدول قیمتی پروفیل مراجعه کنید و سپس با دریافت تایید قیمت از سوی کاشناسان ما ثبت سفارش را نهایی کنید، پس از این مرحله می بایست بیعانه ای برای تولید پرداخت کرده و مدت زمان تحویل بار را از کارشناس مربوطه بپرسید؛ بعد از این مراحل پس تولید و خروج محصول از انبار این بار توسط باربری به محل ذکر شده(محل تحویل بار) در فاکتور ارسال می گردد.

۵/۵ - (۳ امتیاز)