یکی از اساسیترین انواع پروفیل درب و پنجره با کاربرد فراوان در صنایع مختلف، پروفیل لنگه دری است. مهمترین استفاده آن در ساخت چارچوب درب و پنجره است اما در سایر صنایع نیز کاربرد دارد. پروفیل لنگه دری 508، نامی است که مصرفکنندگان این مقاطع فولادی در بازار به آن اطلاق میکنند.
انواع این پروفیلها باتوجه به مواد به کار رفته شده در ساخت آنها به چند دسته تقسیم میشوند که عبارت است از:
پروفیل لنگه دری آهنی، پروفیل لنگه دری چوبی، پروفیل لنگه دری کامپوزیتی و پروفیل لنگه دری آلومینیومی. هریک از این پروفیلها دارای خواص منحصر به فردی است و مزایا و معایبی به همراه دارد. مهندسین و پیمانکاران سازههای ساختمانی باتوجه به کاربرد سازه، محیط و شرایط جوی، هزینههای تمام شده و شرایطی از این قبیل، یکی از انواع پروفیل 508 را انتخاب میکنند.
برای آشنایی بیشتر با این پروفیل، خوب است تا به مراحل تولید این محصول پرکاربرد بپردازیم. در اینجا تلاش میکنیم تا به صورت مختصر و مفید روشهای تولید این محصول فولادی را توضیح دهیم.
در روش نحست برای تولید پروفیل لنگه دری ابتدا باید ورق مناسبی انتخاب شود. سپس ورق انتخاب شده را که ورق سیاه 37ST است، درون غلتکهای نورد قرار میدهند. اینورقهای فلزی باید از مسیرهای مشخص عبور داده شوند تا به شکل مورد نظر درآیند و اصطلاحا فرمگیری شوند. بعد از این مرحله، محصول نهایی یعنی پروفیل لنگه دری در اندازههای گوناگون برش میخورد. در این قسمت سفارش مشتری در نظر گرفته میشود و طبق سفارشها ابعاد پروفیل مشخص میشود. در سفارش ابعاد پروفیل هیچ محدودیتی وجود ندارد.
در روش اول از ورقهایی با ضخامت مشخص شده استفاده میشود. اما در روش دوم برخلاف آن متریال اولیه مورد استفاده برای ساخت پروفیل لنگه دری 508 بلوکهای فلزی هستند. در روش دوم ابتدا بلوکها درون کوره میروند و بعد از انکه به دمای مطلوب رسیدند، درون غلتک قرار میگیرند. در این مرحله ورق مورد نیاز آماده میشود. در این روش ضخامت پروفیل با ضخامت درنظر گرفته شده برای ورق فلزی مشخص میشود.
برای دریافت قیمت پروفیل ساده یا پروفیل لنگه دری می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید و یا اینکه به صفحه پروفیل در وبسایت ما وارد شوید تا از آخرین قیمت های پروفیل در سایزهای متنوع در برندهای مختلف مطلع شوید.
پس از سرد شدن ورق باید آن را بازپخت کنند و دوباره تحت نورد سرد قرار میگیرند. پس از اعمال نورد سرد، ورقها از غلتکهایی عبور داده میشوند تا فرم نهایی پروفیل لنگه دری را به خود بگیرند.
درخصوص استانداردهای این پروفیل نیز میتوان گفت، به دلیل استفاده مداوم این محصولات، رعایت استانداردهای مشخص شده در فرآیند تولید و عرضه هائز اهمیت است. در کشور ما در مرحله تولید پروفیلها از استانداردهای 7338 و 7336 استفاده میشود. برخی کارخانههای تولیدکننده این پروفیلها نیز از استانداردهای هندی IS 4351استفاده و پروفیل لنگه دری را تولید و روانه بازار میکنند.
نوع بستهبندی پروفیل لنگه دری 508 یکی از موارد مهم برای تولیدکنندگان است. برای این مرحله از تسمههای مخصوص استفاده میشود و باید نکات ایمنی و کیفیت بستهبندی برای پروفیل لنگه دری رعایت شود. در این جا پلاکهایی حاوی اطلاعات محصول بر روی این محصولات تولیدشده در کارخانه درج میشود که اطلاعاتی شامل شماره بسته، شناسه پروفیل، نشان تأیید کنترل کیفیت و نام تجاری یا نشان تولیدکننده پروفیل دارد.
همانطور که قبلا اشاره کردیم این پروفیلها از کاربردهای بسیاری برخوردار لست و همه صنایع از آنها استفاده میکنند که مهمترین آن در ساخت درب و پنجرهها مورد استفاده قرار میگیرد. از پروفیل لنگه دری همچنین برای ساخت پروفیل چارچوب فرانسوی که خود نوعی پروفیل درب و پنجره است، استفاده میشود. همچنین در ساخت نردههای فولادی، گوشه دیوارههای کارخانه و سوله، گوشه پلهها و مواردی از این دست از این پروفیل بهره میجویند. قیمت پروفیل و قیمت فنس را از ما دریافت کنید.